ABOUT

Malebné prvorepublikové koupaliště, vyvážená kombinace punku a hardcoru a jízda až do ranních hodin – to je Summer Punk Párty Volyně. Festival vznikl v roce 2012, od té doby se uskutečnilo šest ročníků, které v průměru navštívilo na 1300 fanoušků. Kromě velkých českých i zahraničních jmen (např. Punk Floid, The Fialky, Staré pušky, Muerti, SPS, Hanba, Plexis, Status Praesents, Vladimir 518, Crushing Caspars/D, All Faces Down/A, First Blood/USA, Dog Eat Dog/USA), The Casualties/USA, SIberian Meat Grinder/RU, dostávají prostor i mladé a nadějné kapely (např. Just For Being, The Rocket Dogz, HOPES, Rabies, BOY, Smoketown G, Backfist, Cheers!, Libido Challenge, Twist and shout).

MÍSTO: Festival se koná v jihočeském městečku Volyně, které leží zhruba 100 km od Prahy. V obci je vlakové i autobusové nádraží, obě jsou nedaleko festivalového areálu.

 IMG_7350

AREÁL: Stanování (přímo v areálu festivalu) a parkování (před areálem) je zcela zdarma! Přímo ve festivalovém areálu je také bazén, který je můžou návštěvníci festivalu také zdarma využívat.

 IMG_8421