volyne.info
homepage
středa,
svátek má Jiří
nastavit jako výchozí
info:
Novinky
Co se děje ve městě
Glosy a komentáře
Historie
Instituce
Kultura
Oficiální informace
Povodně
Radnice
Rodáci ve světě
Školy a vzdělávání
Sport
Stránky firem
Turistické informace
volby
Zájmové spolky

online:1
xxxxx
Už jste byli v kavárně?
Ano
Ne
Ona tu nějaká je?
Výsledky
Version 2.02





Internetový prodej automobilových výfuků – www.eshop-vyfuky.cz

Butik Radost - dámské oblečení, móda a dárky online – www.i-radost.cz
 

19.12.'06, Honza Beránek, Kultura, Open Hell Fest
počet přístupů: 4025
Avenger oslaví na Satan Klaus Festu patnácté narozeniny
Volyňská skupina AVENGER už funguje 15 let a na letošním Satan Klausu se rozhodla toto jubileum řádně oslavit. A u této příležitosti samozřejmě nemůžou chybět zajímaví hosté.
Podle kapelz to bude každopádně koncert s velkým K jak pro kapelu tak (doufejme) i pro fans Avenger. Zároveň se chystá i záznam tohoto vystoupení které by snad později mohlo spatřit světlo světa v dvd formátu. Plánovaný čas trvání vystoupení (2 hodiny) mluví sám za sebe...

SATAN KLAUS FEST
25.12.2006
Volyně, Na Nové, od 18:00
plakát:
www.volyne.info/download/satanklaus.jpg

ASMODEUS – thrash metal
www.asmodeus.info
Klatovská kapela už se pomalu chystá na oslavy svého 20. výročí od vzniku. Na kontě má řadu pozoruhodných alb, z nichž Prosincová noc, Příjezd krále či Sabat v Carnegie Hall patří k těm nejznámějším. Momentálně ale probíhá turné na podporu čerstvé novinky Řetěz kritických událostí. Technický thrash metal s kytarovými sóly, variabilní čistý zpěv a nadprůměrné české texty – to je současný Asmodeus.

MORTIFILIA – death metal massacre
www.mortifilia.cz
Jedna z nejpilněji koncertujících kapel na naší scéně se konečně před nedávnem dočkala debutního alba. O vydání Redemption se postarala španělská firma a ohlasy jsou zatím vynikající. V současnosti jsou zřejmě nejuznávanější česká kapela produkující melodický "švédský" death metal s drsným vokálem a spoustou kytarových vyhrávek.

STÍNY PLAMENŮ – black metal odpadních vod
stinyplamenu.mysteria.cz
Co do tématiky textů asi nejoriginálnější domácí kapela současnosti. Zakládajícího lorda Morbivoda (jinak Trollech) koncertujícího v plzeňských kanálech postupně doplnilo několik dalších muzikantů a kapela vyrazila i na nadzemní koncertní pódia. Názory na tuhle sebranku se velmi různí a tak uvidíme s čím přijedou do Volyně. Čekejte ale surový black metal, české texty a dokonalou image.

PANYCHIDA – paganized metal
www.panychida.com
Panychida nám namíchá příjemný mix metalové muziky, chvíli black, chvíli thrash či death, často krásné heavy melodie a také nemálo skočných úseku jak vytržených z půlnoční atmosféry řádně rozjeté hospody. Vše slité dohromady pomocí skvělého blackového vokálu a jednotného konceptu textů - inspirováno starými pověstmi českými. Kapela má na kontě jedno neoficiální demo, jedno promo a jejich první dlouhohrající album je momentálně ve fázi míchání.

INCRUEL - turbo gay pop
www.incruel.cz
Na jihu Čech dobře známá strakonická tlupa se svérázným stylovým zařazením. Co si pod ním představit? Dva šílené vokalisty a klasické rockové obsazení - takže s popem to nic společného nemá, spíše by se dalo hovořit o thrash či death core se spoustou dalších vlivů, ať už metalových, či punkových. Incruel předvádí zběsilou show, doplněnou neméně ujetou videoprojekcí.

AVENGER – dark metal
www.avenger-cz.net
Avenger připravuje ve své historii zcela ojedinělý a dá se říct velkolepý koncert, intenzivní přípravy jak na samotný živý set tak na další překvapení v průběhu vystoupení probíhají již v tuto chvíli. Honza a Rámus jdou opět spolu za jednotnou vizí a nezbývá než doufat že s podporou Vency za bicí sadou a Adama (který se po pauze vrátil za baskytaru) se vše povede jak mají tito maniaci v plánu. S největší pravděpodobností vystoupí též pátý čestný člen kapely Jarda Pelán, který v průběhu zaskakování za Adama na baskytaru do kapely vrostl natolik, že se i nadále ujme občasného hostování na tympán :-)

Aktualizované info průběžně na přestěhovaném webu Avenger: www.avenger-cz.net
E-mail: ramus.avenger@tiscali.cz nebo na Mob. 603.5070925

Autor: Petr Mecák
autor: Honza Beránek
datum: 19.12.'06




Diskuse na téma: Avenger oslaví na Satan Klaus Festu patnácté narozeniny

počet příspěvků v diskusi: 1 (poslední v 20:17 04.08.'09)
| diskuse | | další články autora |
| |






RE: Hajzlové [Petr A.]
Hajzlové [Pavel Asztaloš]
Vymazání níže uvedeného článku [Vlastislav Asztaloš]
GRs6AvZ4li [IqrqVh2O]








www.volyne.info | design b4u | rs ZVD | hosting gigaweb | kontakt | reklama | redakce | spolupráce | RSS | © 2002 - 2011 b4u web !ndustry |
| kopírování a komerční využívání obsahu je dovoleno pouze se svolením autora |