volyne.info
homepage
sobota,
svátek má Nataša
nastavit jako výchozí
info:
Novinky
Co se děje ve městě
Glosy a komentáře
Historie
Instituce
Kultura
Oficiální informace
Povodně
Radnice
Rodáci ve světě
Školy a vzdělávání
Sport
Stránky firem
Turistické informace
volby
Zájmové spolky

online:1
xxxxx
Už jste byli v kavárně?
Ano
Ne
Ona tu nějaká je?
Výsledky
Version 2.02





Internetový prodej automobilových výfuků – www.eshop-vyfuky.cz

Butik Radost - dámské oblečení, móda a dárky online – www.i-radost.cz
 

04.08.'08, Pepa Lukeš, Kultura, Kino
počet přístupů: 1911
Program kin na srpen
Po cestě z koupaliště se můžete stavit v kině a určitě v srpnu nebudete litovat.

»5.8. 17 a 18.00 hod. vstupné 70,-Kč
LETOPISY NARNIE - PRINC KASPIAN
VB,USA, 2008, Fantasy, rodinný, 147 min. vstupné 70,-Kč
Je spousta dveří, ale pouze jedny vedou do Narnie. Petr, Zuzana, Edmund a Lucinka se opět dají do zachraňování tohoto kouzelného světa. Od prvního dílu v Narnii uběhla spousta času a opět ji sužuje zlo. Tentokrát v podobě občanské války. Jediný kdo zemi může zachránit je princ Kaspian, který požádá o pomoc naši známou čtveřici. Film je natočen podle sedmidílného bestselleru Clive Staples Lewise.
www.csfd.cz/film/221770-letopisy-narnie-princ-kaspian-chronicles-of-narnia-prince-caspian-the/
Princ Kaspian


»čt. 7.8. 20.00 hod. vstupné 60,-Kč
KARAMAZOVI
Režie: Petr Zelenka; Hrají: Ivan Trojan, Radek Holub, Igor Chrněla, Lenka Krobotová, Lucie Žáčkova, Michaela Badinková Příběh se odehrává v současném Polsku. Do Krakova přijíždí skupina pražských herců v čele s režisérem hry, aby na alternativním festivalu v netradičním prostoru oceláren uvedli jevištní adaptaci Dostojevského hry Bratři Karamazovi, jejímž základem je vyšetřováni otcovraždy. V divadelním dramatu, nabitém emocemi – láskou, žárlivostí, nenávisti, se řeší otázky víry, nesmrtelnosti a spásy lidské duše. Na pozadí divadelní zkoušky sledujeme osudy hereckého souboru, komické příběhy herců a režiséra. Do děje zasahuje i osobní tragédie jednoho z diváků, který projeví nezvyklé přání: poprosí herce, aby zahráli jenom pro něj. Zkouška se promění
www.csfd.cz/film/231191-karamazovi/
karamazovi


»út. 12.8. 20.00 hod. vstupné 60,-Kč
STALO SE
USA, Indie. 2008, Sci-fi/drama, titulky, 91 min.
Zemi postihne ekologická katastrofa, důsledkem čehož se šíří obrovské množství sebevražd. Před touto rychle rostoucí hrozbou se rozhodne utéci společně s rodinou Elliot Moore (Mark Wahlberg), jelikož nechce dopustit, aby je potkal stejný osud jako ostatní.
www.csfd.cz/film/229799-stalo-se-happening-the/


»čt. 14.8. 20.00 hod. vstupné 60,-Kč
SPEED RACER
USA, 2003, Sportovní-rodinný, titulky. 129 min.
Všechno dělá na hranici schopností, každý jeho výkon provází maximální riziko nezdaru. Speed, mladý, talentovaný závodník. Agresivní, instinktivní a nebojácný. Díky tomu, že jeho otec vymyslel superrychlý bourák Mach 5, má Speed (Emile Hirsh) možnost utkat se s těmi nejlepšími z nejlepších ve smrtelně nebezpečném závodě přes celou zemi. Tady na něj nečeká jen rival Racer X (Matthew Fox), ale nejspíš i pravda o smrti jeho bratra.
www.csfd.cz/film/230065-speed-racer/


»út. 19.8 .20.00 hod. vstupné 60,- Kč
OKO BERE
USA, 2008, drama, titulky, 123 min.
Ben Gampbell (Jim Sturgees) je stydlivý a geniální student M.I.T., který nachází odpověď na svoje problémy S financováním studia v hazardních hrách. Je mu nabídnuto členství ve skupině nejnadanějších studentů, kteří každý víkend odjíždějí pod falešnou identitou do Vegas, kde využívají svých dovednosti k tomu, aby si v kartách přišli na slušné peníze. Jejich potenciál objevil svérázný profesor matematiky a génius v oboru statistiky. Micky Rosa (Kevin Spacey), a společnými silami vymysleli způsob, jak herní systém pokořit.
www.csfd.cz/film/231935-oko-bere-21/

»čt. 21.8. 20.00 hod. vstupné 60,-Kč
NÁŠ VŮDCE
Německo, 2008, drama, titulky, 101 min.
Německo. Současnost. Učitel gymnázia Rainer Wenger se rozhodne během jednotýdenního projektu na téma "Státní formy" vyzkoušet jeden pokus, aby zhmotnil studentům počátek diktatury. Pedagogický experiment s ničivými následky. Nejdříve to začalo neškodné s pojmy jako disciplína a pospolitost, ale během několika dnů se teorie změnila v praxi.
Název projektu: Vlna. Už třetí den začínají studenti ty, kteří smýšlejí jinak, odstraňovat a ustrkovat. Když se situace na
turnaji ve vodním pólu nakonec vyhrotí, rozhodne se učitel experiment zrušit. Příliš pozdě! Vlna se už dávno dostala mimo kontrolu...
www.csfd.cz/film/239674-nas-vudce-welle-die/
welle


»út. 26.8. 20.O0 hod. vstupné 70,-Kč
SEX VE MĚSTĚ
USA, 2008, komedie, romantický, titulky, od 15 let, 148 min.
Carrie, Samantha, Miranda a Charlotte jsou zpět a tentokrát na velkém plátně. Čtyři roky po skončení šesté série seriálu přichází jeho producenti s dlouho očekávanou celovečerní verzí. Jakmile Pan Božský zachránil Carrie z jejího problémového vztahu v Paříži, odhodlal se konečné jejich vztah zlegitimizovat a přípravy na velký svatební den můžou začít. Charlotte nepřestává toužit po vlastním dítěti, Miranda zažívá první trhliny v jejím dosud perfektně fungujícím manželství a Samantha stále vyhledává nová milostná dobrodružství. Dočkáme se všeho toho, co máme na tomto seriálu rádi – krásných šatů a bot, zajímavých milostných problémů a samozřejmé i spousty sexu.
www.csfd.cz/film/234760-sex-ve-meste-sex-and-the-city-the-movie/

»čt. 28.8. 20.00 hod. vstupné 60,-Kč
BLÁZNOVO ZLATO
USA. 2008, dobrodružný, titulky, 113 min.
Ben "Finn" Finnegan (Matthew McConaughey) je posednutý nalezením legendárního věna španělské královny – 40 truhlic plných zlata, které se ztratilo v moři ještě v roku 1715. Při jeho hledání je ochotný udělat všechno, včetně svatby s Tess (Kate Hudson). Ta pracuje na super jachtě, kterou vlastní milionář Nigel Honeycutt (Donald Sutherland) a je důležitou součástí Finnovo plánu. Teď už mu nic nezabráni v cestě za pokladem. Využije svůj přirozený šarm, přesvědčí boháče a jeho dceru a vyplují za dobrodružstvím. Ale nejsou jediní, kteří poklad hledají. Příjemná letní hledačská komedie.
www.csfd.cz/film/231190-blaznovo-zlato-fools-gold/
d


»ne. 31.8. 15.00 hod. vstupné 50,-Kč
WINX CLUB
Itálie/USA, 2007, animovaný, český dabing, 89 min.
Před šestnácti lety se nejmocnější bojoví mágové Magické dimenze obětovali, aby porazili Zlo. Nyní je osud království v
rukou mladé dívky Bloom, víly Dračího plamene. Doprovázena svými kamarádkami z Winx Clubu, musí Dloom čelit té největší výzvě: vstoupit do hlubin temné dimenze a bojovat proti zlu, aby přivedla své rodiče zpět.
www.csfd.cz/film/237959-winx-club-vyprava-do-ztraceneho-kralovstvi-winx-club-il-segreto-del-regno-perduto/


změna programu vyhrazena
rezervace vstupenek na tel. 383 372 908
předprodej hodinu před promítáním
autor: Pepa Lukeš
datum: 04.08.'08




Diskuse na téma: Program kin na srpen

| diskuse | | další články autora |
| |






RE: Hajzlové [Petr A.]
Hajzlové [Pavel Asztaloš]
Vymazání níže uvedeného článku [Vlastislav Asztaloš]
GRs6AvZ4li [IqrqVh2O]








www.volyne.info | design b4u | rs ZVD | hosting gigaweb | kontakt | reklama | redakce | spolupráce | RSS | © 2002 - 2011 b4u web !ndustry |
| kopírování a komerční využívání obsahu je dovoleno pouze se svolením autora |