volyne.info
homepage
sobota,
svátek má Nataša
nastavit jako výchozí
info:
Novinky
Co se děje ve městě
Glosy a komentáře
Historie
Instituce
Kultura
Oficiální informace
Povodně
Radnice
Rodáci ve světě
Školy a vzdělávání
Sport
Stránky firem
Turistické informace
volby
Zájmové spolky

online:1
xxxxx
Už jste byli v kavárně?
Ano
Ne
Ona tu nějaká je?
Výsledky
Version 2.02





Internetový prodej automobilových výfuků – www.eshop-vyfuky.cz

Butik Radost - dámské oblečení, móda a dárky online – www.i-radost.cz
 

08.09.'08, Pepa Lukeš, Kultura, Kino
počet přístupů: 1821
Program kina na září
V září se můžete ve volyňském kinu těšit na Mejdan v Las Vegas, Kopačky, Muldera se Scullyovou a nakonec Erzsébet Báthory.


»út. 9.9. 20,00 hod.
MEJDAN V LAS VEGAS
USA, 2003, komedie, titulky, 99 min.
Joy (Cameron Diaz) právě vyhodil z bytu její teď už bývalý přítel. Jacka (Ashton Kutcher) pro změnu vyhodili z práce. Oba dva poslechnou své nejlepší přátele a vyjedou se zrekreovat do města hříchu – do Las Vegas. Hned první večer na sebe při divoké pitce narazí a jak už to tak ve Vegas bývá, nakonec se i vezmou. Po ránu je střízlivější pohled na celou akci dovede ke zjištění, že se musejí nechat okamžité rozvést* Jenže to by nesměli do jednoho z automatu vhodit čtvrťák, který jim vynesl pohádkový jackpot tři milióny dolarů. To není zrovna málo peněz a novomanželé se nejsou schopni dohodnout, jak s penězi naloží.
www.csfd.cz/film/236251-mejdan-v-las-vegas-what-happens-in-vegas/


»čt. 11.9. 20,00 hod.
HANK A MIKE
Kanada/USA, 2008, komedie, titulky 86 min.. Filmový klub
Hank a Mike jsou nejlepší přátelé – a zajíčci. Ale nejsou to ledajací zajíčci, jsou to zajíčci velikonoční! Doplňují se jako jin a jang, jako Felix a Oskar. Hank rád pije, nadává a tráví čas s „královnami noci*; Mike je naopak uzlíček nervů, který celý život obětuje jen a jen své práci. Jakožto velikonoční zajíčci osobné roznášejí košíčky s velikonočními vajíčky poklidně spícím rodinám. Jsou dlouholetými zaměstnanci Velikonoční s. r. o., dceřiné společnosti nadnárodní korporace, která vlastní veškeré náboženské svátky. Ve snaze zvýšit své zisky se správní rada této korporace rozhodla povolat specialistu pana Conrada Hubrisse, aby zjistil, na čem se dá ušetřit a jak co nejvíce zefektivnit chod celého podniku.
www.csfd.cz/film/242576-hank-a-mike-hank-and-mike/


»út. 16.9. 20,00 hod.
KOPAČKY
USA, 2003. komedie, romantický, titulky, 112 min.
Zlaté hollywoodské dítě Judd Apatow se už dokázalo vtipně vypořádat s panictvím (40 let panic), nechtěným těhotenstvím (Zbouchnutá) a teď se stejnou vervou (byt jen jako producent) pitvá další vztahovou noční můru — rozchod, respektive jeho obzvlášť krutou verzi, kdy jeden chce dál ve vztahu pokračovat a ten druhý už ne. Lidově se té situaci říká kopačky. Přestože je to veskrze smutná záležitost, vznikla o ni svěží a originální komedie nacpaná brilantními dialogy, která stejně jako předchozí dva Apatowovy filmy aspiruje na překvapení roku.
www.csfd.cz/film/234421-kopacky-forgetting-sarah-marshall/


»čt. 18,9. 20,00 hod.
CONTROL
Velká Británie, 2007, drama, hudební, titulky, 121 min., Filmový klub
Anton Corbijn, který se vypracoval na tvorbě hudebních videoklipu předních světových kapel, se pustil do biografického dramatu o svém oblíbenci lanu Curtisovi, legendárním frontmanovi post-punkových Jov Division. Snímek s bohatou hudební složkou podle knižní předlohy Curtisovy manželky zaujme i diváky, kteří se s Joy Division doposud nesetkali.
www.csfd.cz/film/229968-control/

»út. 23.9. 20,00
AKTA X - CHCI UVĚŘIT
USA/Kanada, 2008, thriller,drama, titulky, 115 min.
Druhý celovečerní film podle slavného amerického mysteriózního seriálu AKTA X (1993 – 2002). V hlavních rolích se znovu objeví David Duchovny i Gillian Andersonová, které role agentů FBI Muldera a Scullyové v devadesátých letech proslavily. Na režisérskou židli zasedl duchovní otec seriálu Chris Carter, který je i spoluautorem scénáře. Na rozdíl od prvních filmových AKT X (1998) nebude příběh druhého filmu vyprávět o tajemně vládní konspiraci spojené S mimozemským životem. Podle slov tvůrců se diváci dočkají napínavého thrilleru s nádechem nadpřirozena, pro jehož pochopení nebude nutná znalost jakéhokoliv předcházejícího děje.
www.csfd.cz/film/235196-akta-x-chci-uverit-xfiles-i-want-to-believe-the/

»čt. 25.9. 20,00 hod.
ZAPOMENUTÉ TRANSPORTY
Česko, 2007, 85 min.,Filmový klub
Zapomenuté transporty je jméno cyklu čtyř devadesáti minutových dokumentu historika a politologa Lukáše Přibyla, v nichž se autor věnuje transportům do méně známých koncentračních táborů a ghett na území Lotyšska, Běloruska, Estonska a východního Polska. První ze série dokumentů se věnuje koncentračnímu táboru Salaspils a životu v rižském ghettu. Přibylův dokument je mozaika vzpomínek přeživších českých Židů, deportovaných do Lotyšska v roce 1942. Celý obrazový materiál tvoří pouze dobové autentické záběry a fotografie nalezené v archivech, soukromých sbírkách i pozůstalostech v rodinách po bývalých příslušnících SS.
www.csfd.cz/film/239319-zapomenute-transporty-do-beloruska/


»út. 30.9. 17,00 a 20,00 hod.
BATHORY
Slovensko, Česko, Maďarsko, VB, 2008,138 min. od 15 let
Kdo by neznal povést o Čachtické paní, která se koupala v krvi nevinných panen? Režisér Juraj Jakubisko se rozhodl přenést tuto povést na stříbrné plátno. Můžeme tak sledová* osudy Alžběty Bathoriové v nejdražším středoevropském filmu, na jehož koprodukcí se také spousta středoevropských států podílela. Alžběta podle pověstí zavraždila na 600 obětí, mezi kterými byly především mladé dívky a ženy, na svém slovenském sídle Čachtice.
www.csfd.cz/film/221421-bathory/


změna programu vyhrazena
rezervace vstupenek na tel. 383 372 908
předprodej hodinu
autor: Pepa Lukeš
datum: 08.09.'08




Diskuse na téma: Program kina na září

| diskuse | | další články autora |
| |






RE: Hajzlové [Petr A.]
Hajzlové [Pavel Asztaloš]
Vymazání níže uvedeného článku [Vlastislav Asztaloš]
GRs6AvZ4li [IqrqVh2O]








www.volyne.info | design b4u | rs ZVD | hosting gigaweb | kontakt | reklama | redakce | spolupráce | RSS | © 2002 - 2011 b4u web !ndustry |
| kopírování a komerční využívání obsahu je dovoleno pouze se svolením autora |