volyne.info
homepage
pondělí,
svátek má Radoslav
nastavit jako výchozí
info:
Novinky
Co se děje ve městě
Glosy a komentáře
Historie
Instituce
Kultura
Oficiální informace
Povodně
Radnice
Rodáci ve světě
Školy a vzdělávání
Sport
Stránky firem
Turistické informace
volby
Zájmové spolky

online:1
xxxxx
Už jste byli v kavárně?
Ano
Ne
Ona tu nějaká je?
Výsledky
Version 2.02





Internetový prodej automobilových výfuků – www.eshop-vyfuky.cz

Butik Radost - dámské oblečení, móda a dárky online – www.i-radost.cz
 

11.01.'10, Strakonický
jméno:                       
nadpis:
opište text:

  

Upozornění: Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah. Vyhrazuje si však právo je odstraňovat. Nepřijatelné jsou zejména vulgarismy, rasismus a neplacená reklama.


TS [vavřinec, 11.01.'10, 20:33]
11.1 uklízíme náměstí po silvestru-brzy ne?To zn,.že uklízíte sníh.Ten bordel je toiž pod ním.

sníh [karel, 12.01.'10, 13:31]
Ono to vyšlo v Deníku už dříve. Tuším ve čtvrtek 7.1., to ještě nesněžilo.Ale stejně ten bordel po silvestru uklízeli pěkně dlouho tedy.

Kdy to uklidí? [Jan, 12.01.'10, 14:14]
Je to hrůza, ten sníh ve městě!A kde jsou vlastně ty TS.Náměstí samá závěj, ale nikdo nikde.Asi nemají lopaty.

RE: Kdy to uklidí? [Jirka, 12.01.'10, 19:48]
A co kdybys vzal lopatu ty sám a vy všichni, co kritizujete, jděte si to zkusit. Jistě není všechno perfektní, chtělo by to hlavně odvést sníh z centra, ale v porovnání se Strakonicemi je na tom Volyně ještě dobře. U nás už bývá ráno kolem 4. hodiny uklizeno, zatímco ve ST ještě v pět ani stopa (stav 11.1.)

RE: RE: Kdy to uklidí? [nováček, 14.01.'10, 16:27]
Jo to máš pravdu ale modli se aby se něco nestalo Pikolonovi jinak nebude uklizeno ani v poledne.Jo a Strakonice to si snad někde jinde myslim hlavně výměrou.

sníh [sněhomil, 14.01.'10, 14:33]
Já mám sníh tak rád!

TS [Nováček, 14.01.'10, 16:23]
Oni všichni z Volyně bydlí na náměstí?Jsem jenom zvědavej co bude v létě až bude nějaká travní kalamita.Stále více nabývám dojmu že někdo potřeboval pro někoho trafiku a proto zlikvidujem něco co funguje a pustíme se do toho sami hlavně se mi pane vedoucí nesnažte namluvit že aldast byl dražší.Jenom přiznejte,nákup techniky a vybavení ,platy zaměstnanců,váš plat atd,za chvíli začnete kupovat letní techniku.Prostě vás bude město potažmo vlastně všichni sponzorovat,tak se snažte to dělat pořádně a Volyně to není jenom náměstí víte!

RE: TS [berkovec \p., 17.01.'10, 20:05]
naprostý souhlas

dobrý [jedovka, 15.01.'10, 18:11]
Já si myslím že to dělají dobře, chodím každé ráno v 05:30 od paneláků přes celé město až na Maniny a pokaždé je vidím jak uklízejí, já jsem rád že jsem zachumlanej v bundě a jejich práci jim tedy fakt v téhle zimě nezávidím.

RE: dobrý [vavřinec, 17.01.'10, 20:09]
projdi se jinudy,ne pouze Paleckého bulvárem.Za týden je toho odklizeno dost málo,ne? Asi 500 metrů?

RE: RE: dobrý [ptrsn, 20.01.'10, 21:14]
Panebože, vavřinče! Kde se ve Vás bere tolik hořkosti? Možná máte nějaké trápení, které Vám zatemňuje mozek. Myslíte, že je opravdu možné takto hodnotit Technické služby, které jsou po dlouhých 13 letech pouhých několik týdnů v "provozu"? Dejte jim prosím alespoň rok. Osobně si myslím, že toto je dobrá cesta a věřím, že časem se to opravdu potvrdí.

TS [komouš, 31.01.'10, 12:32]
Ti co krituzují ať zajdou na TS, lopat mají dost a můžou se potom ukázat sami jak to dovedou uklidit. Jen člověk chorého mozku napíše takové bláboly jako Nováček. Asi ho dobře platí za provokaci z Aldastu. Všude v ostatních městech mají TS města pod sebou. Jen ve Volyni to nebylo - že by u nás byl Kocourkov, pardon Nováčkov. Všem v TS přeji silné nervy s podobnými rejpaly kteří se skovávají za anonymního pisálka.

TS [Nováček, 31.01.'10, 19:27]
Tak pane komouš koukám že trefená se vždycky ozve co ?Ten chorý mozek máš spíše ty .Nic si nepochopil je jedno kdo to dělá a jak to dělá,ale kolik to bude stát.To je v dnešní době asi to hlavní a nech si blbý kecy protože bych opravdu nerad aby tady byl náhodou opět KOMOUŠOV.Ještě že ty nejsi vůbec anonymní,a pevný nervy to budete opravdu u vás v TS potřebovat.

RE: TS [Pepíček, 17.08.'10, 08:05]
Tak jak jste na tom teď. Pořád dělají něco špatně. Co takle trocha kritiky po půl roce. No tak přece jste neusnul.

RE: RE: TS [aaa, 06.09.'10, 20:59]
Technické služby ve volyne je naprostá utopie, hrůza a děs, neustále všechny zaměstnance potkávám v autě, či na na traktůrku, kde sečou 5 cm trávník, ale na hřbitově u horní brány přetéká už půl roky kontejner a nikdo nic, hlavně, že je tam napsaná pokuta za splátku, ale jak máme udržovat pořádek, když není možné kam hodit odpad? Hrozný nepořádek ve městě je čím dál větší. Zlatý aldast tohle je hrozný

budiž tma [JB, 15.01.'11, 19:36]
Již několikátý den nesvítí veřejné osvětlení v centru města. Copak dělají Technické služby? Nebo, že by to byl příspěvek k právě probíhající výstavě o volyňském osvětlení...

RE: budiž tma [Martin Hejduk, 18.01.'11, 11:57]
Bohužel došlo k poruše na kabelovém vedení a oprava byla provedena až 17.01.2011. Pro případné další výpadky veřejného osvětlení stačí tuto skutečnost nahlásit na TS nebo na email, který je dostupný na www stránkách města. Čím dříve poruchu občan nahlásí, tím dříve ji můžeme odstranit. Bohužel jsme jenom lidé a tudíž nemůžeme o všem vědět ihned. Rádi přijmeme jakákoliv upozornění od občanů.
Děkuji Martin Hejduk TS Města Volyně







RE: Hajzlové [Petr A.]
Hajzlové [Pavel Asztaloš]
Vymazání níže uvedeného článku [Vlastislav Asztaloš]
GRs6AvZ4li [IqrqVh2O]








www.volyne.info | design b4u | rs ZVD | hosting gigaweb | kontakt | reklama | redakce | spolupráce | RSS | © 2002 - 2011 b4u web !ndustry |
| kopírování a komerční využívání obsahu je dovoleno pouze se svolením autora |