volyne.info
homepage
pátek,
svátek má Taťána
nastavit jako výchozí
info:
Novinky
Co se děje ve městě
Glosy a komentáře
Historie
Instituce
Kultura
Oficiální informace
Povodně
Radnice
Rodáci ve světě
Školy a vzdělávání
Sport
Stránky firem
Turistické informace
volby
Zájmové spolky

online:1
xxxxx
Už jste byli v kavárně?
Ano
Ne
Ona tu nějaká je?
Výsledky
Version 2.02





Internetový prodej automobilových výfuků – www.eshop-vyfuky.cz

Butik Radost - dámské oblečení, móda a dárky online – www.i-radost.cz
 

Reakce na: RE: Dotaz [Volyně v dolyně, 15.10.'10]
15.10.'10, Volyně v dolyně
jméno:                       
nadpis:
opište text:

  

Upozornění: Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah. Vyhrazuje si však právo je odstraňovat. Nepřijatelné jsou zejména vulgarismy, rasismus a neplacená reklama.


RE: RE: Dotaz [Artur Ropotamo, 15.10.'10, 13:50]
Myslím, že rozlišovat by měla především Volyně v dolyně (otázkou je, za kterou píšete odpověď) a jasně sdělit, co si která Volyně v dolyně myslí, případně v čem se jejich názory liší. Zároveň mne překvapuje, že píšete o "straně".
Je tomu tak, že jedna Volyně v dolyně chce termickou pec a druhá ne? Nebo ji podporují obě? (Prosím jasnou odpověď.)Začíná v tom být trochu chaos. Jaký je průnik mezi SNK a OS stejného jména? Jak poznat, kdo mluví za stranu a kdo za SNK? Ještě jeden dotaz: S kým jste jednali o případné povolební spolupráci, když ostatní strany jednání popírají? :) Jednala snad Volyně v dolyně (SNK) s Volyní v dolyně (OS) a s šedou eminencí panem Jakubcem?
A pokud chcete, aby se v diskuzích uváděla celá jména diskutujících, čiňte tak především sami. "Volyně v dolyně" bez dalšího rozlišení je o ničem.
Že by obsahovala i další "hrubky", o kterých ještě nevíme?

RE: RE: RE: Dotaz [Petr H., 15.10.'10, 14:03]
Artur Ropotamo? když jste tak chytrý, napište své jméno! Co máte s Jakubcem? Podle čeho soudíte, že by s ním měla Volyně v dolyně jednat?

RE: RE: RE: RE: Dotaz [Artur Ropotamo, 15.10.'10, 14:30]
Petr H.? S Jakubcem naštěstí nic nemám. "Osoba Jakubec" mne v zásadě nezajímá.
Stran jednání: Soudím z toho, že k sobě mají názorově velmi, velmi blízko. Ale možná se mýlím, třeba se vůbec neznají, nikdy se nepotkali a třeba nikdo z VVD pana Jakubce ani nikdy neviděl :) Nic není nemožné, že? (Na konci věty, v níž jsem o tom psal, byl otazník...)
Zaujal mne paradox, kdy zástupci VVD v rozhovoru pro tento web napsali, že vedli jednání o případné povolební koaliční spolupráci a všichni ostaní totéž popírají :) Ale to je marginální, berte to jako "povedený mediální vtip".
Raději bych znal jasné odpovědi od VVD na výše položené dotazy.

Martin a Artur Ropotamo = jedna IP adresa [Petr H., 15.10.'10, 14:38]
Martin a Artur Ropotamo píšou z jedné IP adresy.Je to velmi jednouduché zjistit na co si Martine a Arture Ropotamo hrajete.Trpíte schizofrenií nebo si myslíte, že jsou všichni hlupáci a nezjistí si takouvou banalitu jako je, že píšete z jedné IP adresy?

RE: Martin a Artur Ropotamo = jedna IP adresa [kopinec, 15.10.'10, 14:57]
Zmíněná IP adresa je adresa sítě volyne.net. Takže jí má řádově desítky, možná stovky uživatelů.

RE: RE: Martin a Artur Ropotamo = jedna IP adresa [Artur Ropotamo, 15.10.'10, 15:30]
Vřelé díky Mr. Kopincovi (patrně i za "Martina", kterého tímto, ač ho neznám, zdravím) za úspěšné vyléčení ze schizofrenie.
Je pozoruhodné, jak "lidi jsou různí a různé koníčky maj". Někteří se dokonce ve svém volném čase věnují srovnávání IP adres.
Aspoň jsem se něčemu přiučil. Děkuji tedy za podnětný příspěvek i Petrovi H., jemuž doporučuji ke čtení starší vydání časopisu Ohníček se seriálem Detektiv Štika.

RE: RE: RE: Martin a Artur Ropotamo = jedna IP adresa [Petr H., 15.10.'10, 16:02]
Pro stovky uživatelů? To asi ne. Příklad paneláků na Malsičce: teoreticky jsou všichni připojeni přes volyne.net, ale každý panelák má svůj modem, tzn. každý panelák má svojí IP adresu. Tudíš z jedené IP adresy může být připojeno tolik lidí, kolik v daném paneláku bydlí (za předpokladu, že každý vlastní počítač)

RE: RE: RE: RE: Martin a Artur Ropotamo = jedna IP adresa [Artur Ropotamo, 15.10.'10, 16:23]
Detektive, snaha dobrá, ale zase vedle.
V paneláku nebydlíme, máme svůj vlastní modem a zaheslovanou domácí wi-fi síť.
Takže empirické zjištění: Existují nejméně 2 uživatelé sítě volyne.net, kteří se neznají, nepoužívají stejný modem, nepracují ve stejné wi-fi síti a sdílejí shodnou IP adresu. Zároveň je mimořádně nepravděpodobné (ale nelze to však zcela vyloučit), že by snad uživatel "Martin" znal přístupové heslo do naší wi-fi sítě.
A teď šmudlo hledej :)

RE: RE: RE: RE: Martin a Artur Ropotamo = jedna IP adresa [kopinec, 15.10.'10, 18:09]
Každý panelák má svůj router, ale navenek mají standardně všichni uživatelé volyne.net stejnou IP adresu (až na pár výjímek :)).

RE: RE: RE: RE: Martin a Artur Ropotamo = jedna IP adresa [Jaroslav Krejčí, 15.10.'10, 18:13]
Potvrzuji, že drtivá většina uživatelů Volyne.NET (přes 400) je na internetu s ip adresou 81.90.161.1. V naší lokální síti má samozřejmě každé zařízení/uživatel unikátní IP adresu, ale v rámci internetu je většina lidí za NATem.

Jaroslav Krejčí/Volyne.NET

RE: RE: RE: Dotaz [Volyně v dolyně, 15.10.'10, 14:54]
SNK Volyně v dolyně je uskupení lidí, které zahrnuje jak členy z OS Volyně v dolyně, tak i jiné lidi, kteří s OS souhlasí v jejich názoru na samosprávu města. OS se k peci vyjadřuje z důvodů, které už byly řečeny. Názor SNK je takový, že by bylo dobré nechat rozhodnutí na odbornících, kteří problematice rozumí a kteří jsou schopní rozhodnout s erudicí. Existují přeci specializované státní orgány, které jsou placeny z daní. Máme-li o fungování úřadů pochybnosti, existuje tady ještě ombudsman, který na návrh občanů kontroluje, zda bylo něco zanedbáno, či ne. To je standardní cesta.
Ani my zde nechceme dýchat znečištěný vzduch, jde jenom o to poznat, jestli je to zařízení ekologické, nebo ne.

Hezký den.


RE: RE: RE: RE: Dotaz [Artur Ropotamo, 16.10.'10, 21:44]
Děkuji za odpověď. Přesto bych od "mladých a neklidných" čekal podstatně méně alibistické vyjádření stran spalovny.
Stejná odpověď o odbornících může sloužit (a reálně často slouží) jako ukázková "únikovka" od jakéhokoliv problému při rozhodování, tzv. zástupný argument nestranným odborníkem s názorem, který mi vyhovuje.
Zároveň jsem velmi rád, že (snad) ještě nikdo nepoužil argumentaci, že spalovna životní prostředí ve Volyni zlepší a sníží riziko kontaminace přilehlého území :o)







RE: Hajzlové [Petr A.]
Hajzlové [Pavel Asztaloš]
Vymazání níže uvedeného článku [Vlastislav Asztaloš]
GRs6AvZ4li [IqrqVh2O]








www.volyne.info | design b4u | rs ZVD | hosting gigaweb | kontakt | reklama | redakce | spolupráce | RSS | © 2002 - 2011 b4u web !ndustry |
| kopírování a komerční využívání obsahu je dovoleno pouze se svolením autora |