volyne.info
homepage
sobota,
svátek má Jaroslav
nastavit jako výchozí
info:
Novinky
Co se děje ve městě
Glosy a komentáře
Historie
Instituce
Kultura
Oficiální informace
Povodně
Radnice
Rodáci ve světě
Školy a vzdělávání
Sport
Stránky firem
Turistické informace
volby
Zájmové spolky

online:1
xxxxx
Už jste byli v kavárně?
Ano
Ne
Ona tu nějaká je?
Výsledky
Version 2.02





Internetový prodej automobilových výfuků – www.eshop-vyfuky.cz

Butik Radost - dámské oblečení, móda a dárky online – www.i-radost.cz
 

Reakce na: RE: Naše idea s WIFI [vuvuzel, 08.10.'10]
08.10.'10, vuvuzel
jméno:                       
nadpis:
opište text:

  

Upozornění: Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah. Vyhrazuje si však právo je odstraňovat. Nepřijatelné jsou zejména vulgarismy, rasismus a neplacená reklama.


RE: RE: Naše idea s WIFI [Zdeňka V., 11.10.'10, 08:11]
Je to určitě záslužné, ale mně jako obyvatelku Volyně zajímá, jestli tady seženu práci, děti školku, školu, jestli je ve městě bezpečno, zdravé ovzduší ( mimčo s astmatem je zážitek, věřte mi, zejména když Vám pediatr doporučí vůbec nechodit do cetra města), a také dopravní obslužnost není zanedbatelná ( autobusové spojení s přilehlými vesnicemi, kde oblažujeme návštěvou babičky a kde je ten vzdoušek přece jen lepší) - odpusťte.

RE: RE: RE: Naše idea s WIFI [berrz, 11.10.'10, 09:26]
chapu, ze internet muze byt pro vas okrajovou zalezitosti, ale kazda komunikacni infrastruktura generuje pracovni mista nebo minimalne ulehcuje jejich ziskani... ale je pravda, ze problem dopravni obsluznosti to neresi. to je ale jina diskuse

RE: RE: RE: Naše idea s WIFI [Volyně v dolyně, 11.10.'10, 09:59]
Dobrý den,
k tomu, co Vás zajímá:
-- nabídku pracovních míst ve Volyni lze z radnice ovlivnit jen částečně; nejjednodušší by bylo přilákat vhodnými pobídkami do Volyně investory. Současná ekonomická situace však rozjížděný nových podniků příliš nepřeje. Samozřejmě také záleží na tom, jak je člověk shánějící práci vzdělanostně vybaven pro výkon určité profese.

--základní škola a školka jsou ve správě města. V MŠ po dostavbě nové třídy bude navýšena kapacita. Nabídka středních škol je vzhledem k velikosti města na odpovídající úrovni.

--zdravé ovzduší - například výsadnou nové zeleně lze alespoň pocitově zlepšit dojem obyvatel. V širším úhlu pohledu si ale nejsme jisti, jak město může v tomto ohledu participovat - začít by měli především obyvatelé sami u sebe - třeba tím, že nebudou spalovat v kotlích doslova a do písmen vše co hoří. Nicméně se domníváme, že oproti jiným městům je na tom Volyně dobře.

--zvýšení dopravních spojení je otázkou peněz (spoje jsou dotovány neboť nejsou rentabilní) a domluvy s ČSAD respektive ČD (které spoje zcela jistě nenavýší). Více spojů je tak svým způsobem komfort, na který podle nás v současnosti nejsou peníze. Za úvahu tak možná připadá analýza vytíženosti spojů a případná úprava jízdních řádu - zrušení nevytížených spojů a jejich přesun do vhodnějších časů.

rady voličům [Mirek, 14.10.'10, 12:54]
V jednom příspěvku radíte voličům volit
celou stranu a ne jednotlivé kandidáty.
Ani se nedivím, protože na vaší kandidátce není jediná osobnost která má
alespoň trochu životních a profesních zkušeností,které by určitě měl mít každý zvolený zastupitel.Je fakt,že máte odvahu a mládí ale to v žádném případě nestačí.Jako občanské sdružení jistě děláte hodně prospěšné práce tak jí dělejte dál a řízení města přenechte starším a zkušenějším. Vaše doba jistě přijde.Docela mě děsí kdyby se stal starostou váš kandidát. Zřejmě by za něj vládnul někdo ze zákulisí.

RE: rady voličům [Martin, 14.10.'10, 14:40]
Ad starosta: podle mně VvD sama řekla, že místo starosty pro ně není prioritou a že by jej měl vykonávat někdo zkušený (viz. strakonicky.denik.cz/zpravy_region/st_20101006_volby_lidri_volyne.html). Ona podstata věci bude asi taková, že "mladí" chtějí vidět těm "starším a zkušeným" pod prsty, chtějí se aktivně podílet na chodu města a dost možná chtějí nabírat zkušenosti do budoucna.

RE: rady voličům [Volyně v dolyně, 14.10.'10, 16:44]
Dobrý den pane Mirku, jak již bylo uvedeno post starosty není naší prioritou. Nemůžeme s Vámi souhlasit, že na naší kandidátce není osobnost a že nemáme zkušenosti. Domníváme se, že nás osobně neznáte, proto si myslíme, že Váš soud je unáhlený. Ač jsme mladí, zkušenosti máme. Většina z nás vystudovala či studuje vysokou školu a aktivně se zajímá o dění ve Volyni. Chodíme na zastupitelstva, připomínkujeme návrhy...jsme občansky aktivní. Zároveň se domníváme, že v zastupitelstvu by měl být i někdo, kdo zastupuje "mladou generaci", která je nedílnou součástí Volyně. Přejeme Vám hezký den.







RE: Hajzlové [Petr A.]
Hajzlové [Pavel Asztaloš]
Vymazání níže uvedeného článku [Vlastislav Asztaloš]
GRs6AvZ4li [IqrqVh2O]








www.volyne.info | design b4u | rs ZVD | hosting gigaweb | kontakt | reklama | redakce | spolupráce | RSS | © 2002 - 2011 b4u web !ndustry |
| kopírování a komerční využívání obsahu je dovoleno pouze se svolením autora |