volyne.info
homepage
úterý,
svátek má Josef
nastavit jako výchozí
info:
Novinky
Co se děje ve městě
Glosy a komentáře
Historie
Instituce
Kultura
Oficiální informace
Povodně
Radnice
Rodáci ve světě
Školy a vzdělávání
Sport
Stránky firem
Turistické informace
volby
Zájmové spolky

online:1
xxxxx
Už jste byli v kavárně?
Ano
Ne
Ona tu nějaká je?
Výsledky
Version 2.02





Internetový prodej automobilových výfuků – www.eshop-vyfuky.cz

Butik Radost - dámské oblečení, móda a dárky online – www.i-radost.cz
 

Reakce na: První zastupitelstvo - předjednaný happy end [Zdeněk , 12.11.'10]
12.11.'10, Zdeněk
jméno:                       
nadpis:
opište text:

  

Upozornění: Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah. Vyhrazuje si však právo je odstraňovat. Nepřijatelné jsou zejména vulgarismy, rasismus a neplacená reklama.


už přestaňte kvičet... [Antiropotamo, 12.11.'10, 15:40]
autor článku, člen VvD, by si měl ověřit, kdo s diskotékou v bývalém kině začal a kdy... nicméně, ukazuje se, že kdyby ti komunisti byli proti přeložce, tak VvD by si je v radě pochvalovala a obyvatelé dvou domů za tratí, kteři si z VvD udělali soukromou stranu, by přestali psát tak vehementně do diskusí.

RE: už přestaňte kvičet... [Kuba, 12.11.'10, 15:42]
přesně... a taky, kdyby byly pro spalovnu uvnitř města...

andělíček [JiV, 12.11.'10, 16:06]
Máte pravdu. Taky je mi z nich na nic.. Nejvíc se mi líbí jak najednou objevili Andělíčka když tudy měl vést obchvat. Dříve ani nevěděli kudy se k němu jde.

nebuďte paranoidní [zdeněk, 13.11.'10, 12:26]
Milí oponenti. Komentář se snažil popsat problémy pravými jmény. Nyní ale vypadá, že se temata diskuse vyčerpala ještě před tím než samá diskuse začala. Proč byste jinak zvedali již vyřešená temata a nestarali se o věci podstatné. Místo toho jsme viněni z toho, co se vlastně ani nestalo a neděje. (Píšete přeci, jací jsme hrozní, že bychom i s komunisty souhlasili, kdyby byli proti modré:) Nebuďte, prosím, paranoidní.
A dále, copak lze uznat argument, že nezáleží, kdo tu diskotéku provozuje, ale kdo s tím začal?! To je vcelku špatný žert.
PS: nebydlím za tratí a necítím se být ani nikými za tratí řízen. Že bychom se o Andělíček začali starat kvůli tomu, že tam má vést obchvat, to je dost tragikomická absurdita.:) (část z nás chodila uklízet Andělíček ještě jako děti s Junákem)

RE: nebuďte paranoidní [kardiostimulátor, 13.11.'10, 18:00]
Za dva roky se částečně opravila kaple, vyčistila cesta a postavily schody ...atd. Pouť byla letos třetí rok, tak to máme pět let. To byla modrá varianta obchvatu maximálně na papíře a nikoho ještě nezajímala.V té době byla v kurzu varianta červená která měla také své opůrce a příznivce.

RE: nebuďte paranoidní [to snad není možný, 15.11.'10, 00:37]
Paterna diskotéku neprovozuje.Máš v tom bordel.

RE: RE: nebuďte paranoidní [Martin, 15.11.'10, 08:47]
A ty asi neumíš číst, ne? Kde se v tom článku, prosim Tě, píše, že je J. Paterna provozovatel diskotéky? Jinak článek mne moc pobavil.

Tentokrát nevolyňská WIFI IP [Martin, 15.11.'10, 08:41]
Už jednou jste tu zavrhli detekci přispěvovatelů podle IP, nicméně první dva příspěvky jsou odeslané z IP volyňské průmyslovky (217.194.170.66) a ještě hned po sobě. Tak si tak v duchu říkám, kdo že by se to mohl skrývat za jmény Antiropotamo a Kuba... že by snad nějaký student byl v pátek ve tři čtvrtě na čtyři ve škole? Nebo na intru? To sotva...;)

RE: Tentokrát nevolyňská WIFI IP [Cápek, 15.11.'10, 12:30]
hehehe, tak tohle mě pobavilo, kdo by to tak mohl asi být...krom několika set studentu a skoro stovky zaměstnanců :-))))

www.sps.volyne.cz/sas/sasdb_pracovnici.php

RE: Tentokrát nevolyňská WIFI IP [Antiropotamo Kuba, 15.11.'10, 16:42]
Milý mladý detektive, ušetřím Ti práci s dalším sledováním IP a chtěl bych Ti sdělit, že Antiropotamo a Kuba jsou moje nicky a mají i svůj skrytý význam.

Martin Smola

PS: autor článku by si měl zjistit, kdo tu diskotéku začal provozovat a v kterém roce... Navíc, když jsem viděl, jak se podepisovaly archy na podporu VvD, řekl bych, že většina z podepsaných chodí právě tam...

RE: RE: Tentokrát nevolyňská WIFI IP [Artur Ropotamo, 16.11.'10, 17:42]
Netroufám si odhalovat skrytý význam Vašich nicků, ale docela mne pobavilo, že napíšete názor a v zápětí jej pod jiným jménem sám sobě souhlasně okomentujete a o něco rozšíříte :)
Vzdáleně to připomíná samohanu.
Zajímavý námět pro diskuzi při výuce mediální výchovy.

ale ze ju veselo:) [StaraBlazkova, 16.11.'10, 20:28]
....no ne?

RE: ale ze ju veselo:) [kardiostimulátor, 17.11.'10, 01:12]
Tak si říkám jestli už to není celkem vážná věc,ono takové rozdvojení osobnosti se může dostavit bez vyzvání a co teprve roztrojení... už ani nechci myslet na další násobení všech dalších možných fiktivních osobností. Jenom bych rád upozornil že ruku v ruce se schyzofrenií kráčí i paranoia a maniodeprese.

Červený byl vyloučen z TOP 09 [Artur Ropotamo, 25.11.'10, 21:08]
Idnes.cz:
"Červený byl vyloučen za to, že vstoupil do radniční koalice ve Volyni s KSČM. Jednal jménem TOP 09 bez konzultace s výborem místní i regionální organizace.

Na opakovanou výzvu regionálního výboru Strakonice odmítl z koalice vystoupit, což bylo jasné porušení stanov a usnesení strany, že ten, kdo bude v koalici s KSČM, bude vyloučen, řekl krajský manažer Jiří Žižka."

Je-li pan místostarosta Červený čestný muž, měl by bez odkladu odstoupit a omluvit se voličům, spoluobčanům a především bývalým kolegům z TOP 09 za hrubé zneužití TOP 09 pro své osobní zájmy.

Zdroj: budejovice.idnes.cz/clanek.asp?c=A101125_200618_budejovice-zpravy_brm

RE: Červený byl vyloučen z TOP 09 [P.Hol....k, 26.11.'10, 23:16]
P. Červený (jak přesné jméno při spojení s KSČM) se vyloženě dostal na pozici místostarosty neoprávněně. Byl nasazen jako lídr TOPky a měl by tedy hájit její zájmy. Ano, předvedl že to umí, ale jen pro sebe.... Lidi, probuďte se, bude se zabývat jen svými kšefty a vším co mu pomůže v jeho byznyse. Na obyčejný lidi kašle







RE: Hajzlové [Petr A.]
Hajzlové [Pavel Asztaloš]
Vymazání níže uvedeného článku [Vlastislav Asztaloš]
GRs6AvZ4li [IqrqVh2O]








www.volyne.info | design b4u | rs ZVD | hosting gigaweb | kontakt | reklama | redakce | spolupráce | RSS | © 2002 - 2011 b4u web !ndustry |
| kopírování a komerční využívání obsahu je dovoleno pouze se svolením autora |